Vill du bli bäst? Kom till oss

ABAK är regionens ledande kylföretag. Trots att vi funnits sedan 1963 är vi fortfarande unga i sinnet, nyfikna och har stor framtidstro.

Nu behöver vi fler arbetskamrater..
Du kommer arbeta tillsammans med våra erfarna tekniker och utföra installationer, energioptimering, reparationer och förebyggande underhåll av kyl och värmepumpssystem.

...

Vem är du?
Du har kompetens inom kylteknik, är certifierad enligt kategori 1 och har kanske kunskap om både CO2 och ammoniak. Då du kommer att ha mycket kundkontakt är det viktigt att du tycker om att träffa människor och social kompetens värderas högt. Ingen dag är den är den andra lik och teknikutvecklingen inom kyltekniken går fort. Det gillar vi .

Vad gör vi?
Du kommer till ett familjärt trivsamt företag i snabb utveckling. Som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi vidareutbildar både internt och via egna skräddarsydda utbildningar inom TESAB för att just du skall kunna nå din fulla potential inom vårt verksamhetsområde.

Vi hoppas att du vill vara med på vår spännande resa framåt, det kommer både vara roligt och lärorikt!

Ansökan
Om du är intresserad av att arbeta med oss, med varierande uppdrag med fokus på kundkontakt och eget ansvar, tveka inte att ansöka eller kontakta oss för en dialog om du tycker att tjänsten låter intressant. Sänd oss ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. För frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Lind 070-331 33 43, ansökningar sändes till: richard @abak.se
Om företaget
Vi har kontor i Sundsvall och verkar över hela Medelpad med omnejd. Med mer vår långa erfarenhet och höga medarbetarkompetens har vi etablerat oss som ett av regionens ledande företag inom kyla, tvätt och storköksutrustningar. ABAK installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar. Våra kunder finns inom butik, industri, fastighetsbolag, bygg- och entreprenadföretag.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla perspektivet. Därför tycker vi att det är viktigt att de anläggningar vi installerar både är energieffektiva och miljövänliga. Vi arbetar med kvalité och miljöcertifiering enligt ISO 9001 och 14001 samt är ackrediterade enligt SWEDAC ISO/IEC 17020(c)