Det här är ABAK

AB Automat & Kyltjänst är ett anrikt företag som startade sin verksamhet i Sundsvall redan 1963. Idag har vi ett 10-tal personer anställda och huvuddelen av våra kunder finns i Sundsvall samt i regionen kring Härnösand, Ånge och Hudiksvall.

ABAK projekterar, installerar och servar alla typer av kyl- och klimatanläggningar, värmepumpar samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för uthyrning och försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri så som till exempel industrikyla, butiker med bland annat butikskyla, VVS, fastighetsbolag och byggentreprenörer.

Vi på ABAK strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlighet och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB-företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar, oavsett om det handlar om industrikyla, butikskyla eller liknande är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är certifierade av SWEDAC och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

ABAK – ditt självklara val när det gäller kylarbeten i Sundsvall med omnejd!

Lagergatan 10 856 33 Sundsvall Tel: 060-613340 info@abak.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.