2 st kyltekniker och montörer - Dahlmans

Arbetsbeskrivning

Dahlmans expanderar - vi söker 2 st kyltekniker/montörer för omgående anställning!
Efter att återigen haft en stark utveckling och förfrågan på våra tjänster, söker vi nu minst 2 stycken kyltekniker och montörer.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna kan variera mellan installationsuppgifter i projekt eller service och underhåll. Vi har en stor bredd i vår kundkrets med livsmedelsbutiker, industrier, kommersiella fastigheter, fartyg samt storkökskyla. Vi arbetar endast med kommersiell kyla och inte mot den privata marknaden.

Tjänsten erbjuder stor kompetensbreddning och möjligheter då ni själva efter inlärningsperiod kan välja inriktning i yrket, mot installation eller service och underhåll. Vid intresse finns även möjligheten att jobba med båda grenarna.

Ni kommer att jobba självständigt och ha stor frihet att lägga upp er arbetsdag själva. Vi har alltid nära till support via våra kompetenta och hjälpsamma service- och projektledare. Här behöver du aldrig känna dig ensam, det finns alltid någon att fråga. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget ute hos kunden.

Vi värderar flexibilitet och att våra medarbetare ska trivas och därför har du själv möjlighet att välja om du vill utgå hemifrån eller från vårt kontor i Uddevalla. Vårt arbetsområde är Uddevalla med 10 -12 mils omkrets. Vi erbjuder bra villkor för dig som vill ha ett fritt arbete utan stress.

Vi ser oss som ett lag som presenterar bäst tillsammans. Vi tar vara på varandras styrkor och accepterar våra olikheter. Samarbete mellan teknikslag och orter är en förutsättning och en styrka för oss. För att hålla en utveckling som sticker ut bland våra konkurrenter vi till exempel en egen utbildare i kedjan som vi ingår i som säkerställer hög kompetens och ständig närvaro i modern kylteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har körkort samt kylcert kat 1.

Arbetslivserfarenhet

Kunskap om CO2 kylteknik är meriterande då vi är en av de större aktörerna inom detta område i branschen. Vi ser gärna 5 års erfarenhet, men detta är helt beroende på vilka kvalifikationer du kan visa och eventuella referenser.

Lönen ligger alltid högre än avtalslön hos oss. Jour ingår i tjänsten under vissa veckor om året.

 

Skicka ditt cv i formuläret till höger eller kontakta Robert Dahlman för eventuella frågor.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Dahlmans

Vi på Dahlmans Kylteknik har 45 års erfarenhet med att ge våra kunder funktion i temperaturreglering i alla tänkbara miljöer. Vi projekterar och installerar samt sköter eftermarknaden åt våra beställare. I dag är vi ett framgångsrikt och välrenommerat företag som kombinerar det stora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet. Dahlmans är medlem i Tesab-kedjan, detta innebär för dig som anställd band annat goda möjligheter till utbildning och samverkan genom TESAB skolan. Det ger även tillgång till 300 kollegor fördelat på 21 självständiga, privata bolag över hela landet! Vi värnar om yrkesstolthet, det vill säga medarbetare som är stolta över det dom gör. Vi ser nämligen våra kyltekniker i kedjan som miljöhjältar, utan den dagliga insatsen skulle inte samhället fungera korrekt.

Mer information

  • Ort: Uddevalla
  • Titel: 2 st kyltekniker och montörer
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2019-09-30
  • Kontaktperson: Robert Dahlman

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här