Välkommen till Dahlmans Kyltekniks första nyhetsbrev

Hej!

Det här nyhetsbrevet är ett led i vår utökade kommunikation med kunder och samarbetspartners. Det händer mycket positivt hos oss som vi vill berätta för dig om - men det händer också spännande saker hos hos våra kunder och branschen i övrigt som vi kommer att ta upp. Sedan Dahlmans Kylteknik startade för 45 år sedan har mycket hänt men aldrig har utvecklingen gått snabbare än nu. Vi vill erbjuda dig som kund och partner en kombination av erfarenhet och kompetens tillsammans med nya idéer, flexibla lösningar och hög servicenivå.

Vi ser till att vi vet vad vi gör och håller givna tids- och kostnadsramar. När du planerar ett projekt ser vi till att ta fram en lösning som är garanterat kostnadseffektiv och svarar på din krav på hög kvalitet och liten eller ingen miljöpåverkan. Vi väljer alltid de komponenter som är optimalt för dig som kund oavsett fabrikat och vi har alltid egen personal på plats för att säkerställa rätt kvalitet i alla led.

En god affär kännetecknas av att alla parter är nöjda. Det skapar långsiktighet och trygghet i en affärsrelation och den tryggheten tror vi att både du och vi behöver.

Robert Dahlman, VD för Dahlmans Kylteknik AB