Nytt uppdrag i New Waves lagerbyggnad!

Dahlmans Kylteknik har fått i uppdrag av IV Väst att installera värmepumpar i en lagerbyggnad samt värmepumpar till ventilationen.

Den befintliga lagerbyggnaden byggs om samtidigt som en tillbyggnad tillkommer på ca 6.800 kvm. Byggnationen startade efter sommaren och för Dahlmans räkning drar installationsarbetet i gång i slutet av februari, början på mars. Projektet ska stå helt klart till midsommar 2018.

New Wave är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter.

Bland varumärken kan nämnas Craft, Speedo, D.A.D. men också Orrefors och Kosta Boda.

 -Vi har totalentreprenad på ventilationen. Vårt samarbete med Dahlmans sträcker sig säkert trettio år tillbaka i tiden och det finns en anledning till det. Dahlmans vet vad de gör, säger Göran Larsson, Projektledare/konstruktion på IV Väst.