Dags för en liten summering av året som gått!

Dahlmans Kylteknik fortsätter öka både i omsättning som antalet medarbetare.

Under året har det tillkommit nya duktiga tekniker som tillfört Dahlmans ytterligare kompetens och som också tagit ett stort ansvar i våra projekt. Det ska kännas tryggt och utvecklande att jobba på Dahlmans och det ska kännas tryggt och utvecklande att vara kund hos Dahlmans.

Under nästa år kommer vi fortsätta investera i utbildningar och andra kompetenshöjande åtgärder för att bli ännu bättre på det vi gör.

Jag är väldigt glad över att vi är så omtyckta ute hos våra kunder. Det visar att när vi är ute på  uppdrag kommunicerar vi bra och håller hög servicenivå. Vi vill att alla våra kunder ska känna att vi vill deras bästa och att vi alltid ger 100% i våra uppdrag.

 
Lika viktigt som det är att rekrytera kompetenta människor är det att behålla de duktiga medarbetare vi har i dag. Under nästa år ska vi ytterligare förbättra vår personalpolitik och aktivt arbeta med fortbildning, trivsel och teamwork. Dahlmans Kylteknik ska vara en plats att utvecklas på både som tekniker och som människa. Företaget har som mål att bli bästa i klassen!

 

Jag får önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi ses 2018.

 

Robert Dahlman, vd på Dahlmans Kylteknik.