Dahlmans Kylteknik har utsetts till Årets Franchisetagare i TESAB för andra året i rad

Bild: Paula och Robert Dahlman från Dahlmans Kylteknik tillsammans med Rikard Planting, vd på TESAB.

- Det här är fantastiskt roligt. Jag trodde aldrig att vi skulle vinna två gånger i rad. Det som känns extra bra är att det är mina kollegor inom TESAB-kedjan som röstat fram oss. Kollegor som jag respekterar och ser upp till. Det här priset tilldelar jag alla mina medarbetare. Utan deras kompetens och engagemang hade det inte varit möjligt, säger Robert Dahlman, vd på Dahlmans Kylteknik.

Motiveringen lyder:

"Dahlmans Kylteknik AB har högt förtroende i TESAB som möjliggör stort utbyte av erfarenhet, rådgivning och kompetens. Tack vare Dahlmans Kyltekniks förmåga att ligga i framkant när det gäller nya innovationer, sin framåtanda och öppenhet har de också hjälpt till att skapa nya möjligheter för TESAB att växa och bli ännu starkare. Samtliga franchisetagare har genom att svara på ett antal mjuka frågor påvisat att Dahlmans Kylteknik ligger i toppskiktet när de gäller förtroende, entreprenörsanda, leveransprecision och förmågan att odla goda kund- och leverantörsrelationer."

Rikard Planting/VD Tesab

Dahlmans Kylteknik är en del av TESAB-kedjan. Det är Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag och ledande på att skapa hållbar kyla och värme. De representeras av 23 företag från norr till söder med över 350 anställda. Alla företagen i TESAB-kedjan är franchisetagare och arbetar självständigt under eget namn.