Nytt avtal med Bengtsforshus

Dahlmans Kylteknik fick vid årsskiftet ett avtal med Bengtsforshus i Dalsland. Avtalet gäller service och underhåll av deras fastigheters kyl-, frys- och luftkonditioneringsläggningar. Just nu byter Dahlmans Kylteknik ut luftkonditioneringsaggregatet till Bengtsforshus kontorslokaler.

Bengtsforshus är det kommunala bostadsbolaget i Bengtsfors kommun. Det är ett av landets 320 SABO-företag. I dag förvaltar Bengtsforshus drygt 1000 lägenheter på sex orter i Dalsland samt lokaler för ålderdomshem, vårdcentral, apotek, tandläkare m m.

- Vi har samarbetat med Dahlmans sedan årskiftet. Det fungerar bra. De har rätt kompetens och håller hög servicenivå. Även om de geografiskt befinner sig en timme bort så påverkar det inte deras uppdrag, säger Fredrik Johansson, fastighetsförvaltare på Bengtsforshus.

- Bengtsforshus har på kort tid blivit en viktig kund till oss. Det är en stor kund på en liten ort och Inom det segmenet är vi starka, säger Jan Ove Holmberg, projektledare på Dahlmans