100% Hållbarhet och matlagning med kock!

Dahlmans arrangerar varje år ett antal aktiviteter för medarbetarna. Oftast en kombination av utbildning, teambuilding och samkväm. Målet är att förena nytta med nöje!
Bakom höstens arrangemang stod Shark Entertainment med musikern Johan Hellberg i spetsen. Färden gick till Sjömagasinet och deras annex Smedjan.

- Några gånger varje år ser vi till att förena nytta med nöje. Den här gången arbetade vi med 100% hållbarhet och för våra nyanställda presenterade vi vår digitala personalpärm. För oss är det här ett sätt att kompetensutveckla intern samtidigt som vi umgås, har trevligt tillsammans och stärker de sociala banden mellan oss, säger Robert Dahlman, vd på Dahlmans Kylteknik.

Dahlmans har genom åren arbetat med teambuilding för att ytterligare förbättra samarbetet medarbetare emellan, att få alla att dra åt samma håll och ta ansvar. Målet är att skapa en stark gruppkänsla och en grupp som arbetar effektivt med och för varandra.

Aktiviteten bestod i att laga mat med kockar. Känslan skulle vara lite som i ”Pluras kök”. I det här fallet var det Johan Hellberg som också spelar i gruppen ”Tre Drag” som var kvällens Plura.
Kvällen bjöd på god mat, trevlig stämning och kunskapen om hur man tillagar en god måltid av ekologiska och närproducerade råvaror.