Några snabba frågor om 2018 med Dahlmans Kylteknik

Har Dahlmans Kylteknik uppnått några milstolpar under 2018? Finns det en referens de känner sig extra stolta med? Och finns det något som vi inte vet om Dahlmans? Läs deras summering av året nedan!

Vilka är Dahlmans Kylteknik?

Vi på Dahlmans Kylteknik AB har sedan 1971 arbetat för sociala, ekonomiskt, etiskt och miljömässiga hållbara affärer både för våra kunder och anställda. Vi är ett av de tre företag som grundade TESAB för 31 år sedan. Vi började med Koldioxid som köldmedium tidigt, vårt första projekt vara ICA Götene som vi byggde för 11 år sedan. Där satte vi starten för ett 100% hållbart arbete.

Vi tror på att förena nytta och nöje, därför arrangerar vi varje år ett antal aktiviteter för medarbetarna. Oftast en kombination av utbildning, teambuilding och samkväm. I höstas gick färden gick till Sjömagasinet och deras annex Smedjan. För oss är det här ett sätt att kompetensutveckla intern samtidigt som vi umgås, har trevligt tillsammans och stärker de sociala banden mellan oss. Aktiviteten bestod i att laga mat med kockar. Kvällen bjöd på god mat, trevlig stämning och kunskapen om hur man tillagar en god måltid av ekologiska och 100% hållbara och närproducerade råvaror.

Finns det en referens ni är lite extra stolta över från i år?

Dahlmans Kylteknik har fått i uppdrag att byta ut två kylmedelkylare på Orkla Foods anläggning i Kungshamn. Det som är speciellt med uppdraget är att anläggningen har byggts till i omgångar. Det har gjort att kylmedelkylarnas nuvarande placering är ca femtio meter in på taken, vilket gör att det krävs en stor kranbil för att kunna byta ut dem.

Hur skulle ni summera 2018?

Jag är väldigt glad över att vi är så omtyckta ute hos våra kunder. Det visar att när vi är ute på uppdrag kommunicerar vi bra och håller hög servicenivå. Vi vill att alla våra kunder ska känna att vi vill deras bästa och att vi alltid ger 100% i våra uppdrag.

Under året har det tillkommit nya och nygamla duktiga tekniker som tillfört Dahlmans ytterligare kompetens och som också tagit ett stort ansvar i våra projekt och serviceuppdrag. Det ska kännas tryggt och utvecklande att jobba på Dahlmans, och det ska kännas tryggt och utvecklande att vara kund hos Dahlmans. Vi kommer att fortsätta investera i utbildningar och andra kompetenshöjande åtgärder för att bli ännu bättre på det vi gör.

Dahlmans Kylteknik ska vara en plats att utvecklas på, både som tekniker och som människa.

Vi skall vara bäst i klassen!