Dahlmans Kylteknik utsågs till Årets Vägledare 2018 i TESAB

För tredje året i rad fick Dahlmans Kylteknik AB ta emot pris på TESABs årliga prisutdelning. Varje år utses Årets Franchisetagare och Årets Leverantör i TESAB-kedjan. Detta år utsågs även Årets Nytänkare och Årets Vägledare, där Dahlmans Kylteknik tog pris i det sistnämnda.

Franchisetagarna i TESAB har tillsammans med kedjans största leverantörer fått rösta fram vinnarna i alla kategorier. Dahlmans Kylteknik var med i topp tre på de tre kategorier de var nominerade i och fick slutligen första pris för Årets Vägledare med motivering:

Avgörande för Tesabs företagsutveckling är franchisetagarnas kompetensutbyte, erfarenhetsutbyte samt driv efter utbildning. Genom att vara lyhörda, ansvarstagande och agera rådgivande vid gemensamma företagsaktiviteter har kedjan utsett Dahlmans Kylteknik AB till Årets Vägledare då de bidragit med stor hjälp under 2018 för de övriga franchisetagarna. Ett högt förtroende i Tesab har medverkat till skapandet av ytterligare mervärde och stärkt intrycket av att Dahlmans Kylteknik AB visar på gott entreprenörskap.

-Vi på Dahlmans är hedrade att vi fått detta pris. Jag är glad att vi i kedjan har så högt i tak, och det är ju tack vare kedjans öppenhet och driv att vilja utvecklas som företag har möjlighet att öppna sina åsikter och kunna prata med varandra. Det är genom kunskap och utbildning vi utvecklas och blir lönsamma företag. Att till exempel ta in en utbildningsansvarig är rätt väg för kedjan att gå. Nästa steg är att det kanske blir samma öppenhet mellan kedjans alla tekniker, möten eller forum för dem att diskutera på samma sätt som vi i ledningen gör med varandra, säger Robert Dahlman VD på Dahlmans Kylteknik.

Nu ser vi på Dahlmans Kylteknik fram emot 2019 och den fortsatta utvecklingen i TESAB.

Slutligen vill vi även önska stort grattis till Industri & Laboratoriekyl (Årets Franchisetagare), Gårdfeldts Kyl (Årets Nytänkare) och Dahl (Årets Leverantör)!