Dahlmans Kylteknik expanderar och nyanställer 4 st kyltekniker.

Jonathan Dahlman är 20 år och kommer från Ljungskile, Uddevalla. Han utbildade sig först till ekonom och kommer närmast från restaurangbranschen, där han varvade med att praktisera på Dahlmans Kylteknik. Han utbildar sig just nu till kyltekniker i Katrineholm genom 6-månaders utbildningen på INSU och är färdigexaminerad till hösten. 

Andreas Andersson är 32 år och kommer närmast från VVS, brunnsborrning samt inom byggindustri. Andreas utbildade sig till kyltekniker via Person Skills i Helsingborg.

Jonathan Backlund är 29 år och kommer från Vänersborg. Han kommer närmast från kommunverksamhet inom fritidssektorn. Jonathan utbildade sig på YH i Katrineholm som kyl- och värmepumptekniker.

Per Hågensen är 29 år och kommer från Ljungskile, Uddevalla. Per är utbildad elektriker och jobbat som industrielektriker och med övriga industrimontage. Han utbildar sig just nu till kyltekniker i Katrineholm genom 6-månaders utbildningen på INSU och är färdigexaminerad till hösten. 

Varmt välkomna till Dahlmans Kylteknik och TESAB-kedjan!

Jonathan Backlund

Jonathan Dahlman

Per Hågensen

Andreas Andersson