100% grön lösning för Coop i Mellerud

När det byggs en ny Coop-butik i Dalsländska Mellerud är det Dahlmans Kylteknik som sköter installationen av miljövänlig och energieffektiv kyla.

Dahlmans har ett samarbete med Coop Väst som sträcker sig så långt tillbaka som 1973.

-Vi är glada och stolta över att ha fått totalentreprenaden av kyla för den nya butiken i Mellerud. När det gäller installationer med naturliga köldmedier (CO2) är vi en av de starkaste aktörerna i regionen. Det här blir en 100% grön lösning, säger Robert Dahlman, VD på Dahlmans Kylteknik.

Just nu pågår installationsarbetet för fullt. Leveransen av Advansors CO2-aggregat beräknas anlända om några veckor. I det här projektet levererar Dahlmans också kyl- och frysrumspaneler till byggentreprenören Skanska.

Butiken beräknas öppna senare i höst.