Nytt uppdrag i Sveriges största köpcenter

Sedan början av 2000-talet har Dahlmans Kylteknik regelbundet varit anlitad av Orvelin för service-, underhåll- och installationsprojekt i Nordby Shoppingcenter.

Nordby Shoppingcenter på gränsen till Norge är omsättningsmässigt Sveriges största köpcentrum. Sedan starten har Nordby Shoppingcenter byggts ut i etapper och består i dag av 85 000 kvm. Dahlmans Kylteknik installerade sin första kylmaskin där redan 2004.

Dahlmans senaste uppdrag gäller installation av fyra kylmaskiner som ska betjäna ett befintligt ventilationsaggregat med kyla och värme. Kylmaskinerna placeras på en parkeringsruta och rördragningen blir komplicerad. Uppdraget beräknas vara klart under oktober månad.

- Orvelin är ett bra exempel på hur vi har kunnat växa i takt med att vår kund expanderat. Allt startade med ett ventilationsuppdrag i deras första Gottebiten-butik. I dag arbetar vi rikstäckande med leverans av kylsystem för Gottebitens alla butiker. Utöver Nordby köpcenter har vi också följt med Orvelin till både Strömstads Köpcenter och Tanums ShoppingcenterFör oss är Orvelin är viktig kund. Vi arbetar hårt för att bibehålla en hög servicenivå och det förtroende vi byggt upp genom åren, säger Robert Dahlman, vd på Dahlmans Kylteknik.