Erfaren byggledare till Dahlmans Kylteknik

Med 25 års erfarenhet från byggbranschen tillför Peter Jarnedal kompetens och mångårigt kunnande i sin roll som byggledare och ansvarig för försäljning av serviceavtal.

Dahlmans är ett kanonföretag, stabilt och gediget. För mig är det viktigt att min arbetsplats är bra organiserad och att det råder ordning och reda. Det gör det här på Dahlmans. En annan sak jag uppskattar är att de finns ett tankesätt inom företaget som lyder ungefär så här - Vi lämnar inget uppdrag eller kund förrän allt är på topp, ett uppdrag får ta den tid det tar för att vi ska kunna leverera rätt kvalitet. Det tankesättet gör att jag alltid kan stå för varje uppdrag. I dag jobbar jag med stora och mellanstora projekt. Att samtidigt få jobba med serviceavtal och eftermarknad ser jag som en viktigt uppgift. Som nyanställd var det väldigt enkelt att komma in i gemenskapen. Det känns väldigt bra att få tillhöra ett sådant här gott gäng, säger Peter Jarnedal, arbetsledare på Dahlmans Kylteknik.