Dahlmans Kylteknik tackar för ett fantastiskt år

Robert Dahlmans summerar 2019.

Jag vill tacka alla fantastiska kunder, medarbetare och vänner för ett fantastiskt år.

Under 2019 har vi fått förmånen att delta i ett stort antal spännande och roliga uppdrag åt kunder och beställare från livsmedelshandeln, industrin och kommersiella fastighetsbolag och köpcentra.

Oavsett vilken bransch, beställare eller projekt det gällt har vi gått in med hög energi, kompetens och engagemang. Vi vill alltid gå i mål och leverera kvalitet och jag tror och hoppas att du som kund eller samarbetspartner märker vår höga ambition.

Internt har vi lagt ner mycket energi och resurser på en arbetsprocess som ska leda till att vi uppfyller vår nollvision gällande anmärkningar vid besiktning. I dag är vi väldigt nära att uppfylla det målet. Att inte göra fel spar tid och pengar samt trygghet för kunden och för oss som installatör och serviceföretag.

Den här processen har inte varit enkel, men i våra ögon nödvändig för vår egen och vår bransch trovärdighet.

Vi på Dahlmans bygger för framtiden - det kallar vi hållbara affärer. Vi vill att du som kund ska känna att det finns en röd tråd i vår verksamhet - miljömedvetenhet i kombination med ordning och reda, kvalitet i produkter och utförande liksom eftermarknad. Vi bygger för framtiden och nöjda kunder är återkommande kunder.

Besöker du oss på Dahlmans träffar du människor i alla åldrar med olika bakgrunder. Vi har medvetet valt en åldersstruktur som sträcker sig från 18 till 65 år. Tanken är att vi ska lära av varandra, äldre lär yngre och yngre lär äldre. Vi kan olika saker och när människor i olika åldrar och bakgrund förs samman så händer det något som ger kraft.

Det är också fantastiskt att jobba i en bransch där vi i våra roller som kyltekniker är dagens miljöhjältar. Naturliga köldmedier som CO2 har helt tagit över och det ska vi, våra barn och barnbarn vara tacksamma för. Varje installation av ett nytt kylsystem vi på Dahlmans utför är också ett slag för klimatet.

2019 har för oss varit ett fantastiskt år, vi har överträffat alla våra förväntningar och målsättningar. Nästa år är ett jubileums år för oss på Dalmans Kylteknik. Vi har då funnits i 50 år! Det innebär inte att vi slår av på takten - tvärtom - vi planerar att finnas i minst 50 år till!

God Jul & Gott Nytt År
Robert Dahlman