Dahlmans slår ett slag för den lokala turistindustrin

Som Årets Företag I Uddevalla och lokalpatriot vill Dahlmans Kylteknik slå ett slag för en av Uddevallas finaste turistpärlor - Skärgårdsbåtarna. Som de har arbetat med i flera år.

Dahlmans Kylteknik har sedan 1997 hjälpt Skärgårdsbåtarna med både kylutrustning till båtarnas kök som deras ventilation. Det har varit långt och givande samarbete som vi hoppas fortsätta många år till. Under de här 23 åren har Dahlmans Kylteknik så klart också hunnit genomföra en och annan konferens, kick off eller After Work på båtarna - alltid med lyckat resultat.

-Vi erbjuder avkoppling och en kulturhistorisk upplevelse som pågått i över hundra år. En tur med våra båtar får ingen missa. Med Dahlmans har vi ett gott samarbete, de är tillförlitliga och finns alltid redo om det krisar på någon av våra båtar, säger Linda Gjerdum, VD på Skärgårdsbåtarna.

Skärgårdsbåtarna bjuder på unika kryssningar i den fantastiska bohuslänska skärgården. Välj mellan historiska turer, skaldjurskryssning eller kanske bara en lugn och stillsam tur till någon badbrygga runt Uddevalla eller Ljungskile. Sedan finns såklart möjlighet att chartra båten hela året runt!

Besöker du Uddevalla i sommar se till att inte missa den här upplevelsen av att se Bohusläns skärgård från sin bästa sida. Är du Uddevallabo och lite hemmablind - ta dig ner till bryggan och ta en tur med en av de tre skärgårdsbåtarna, åk på en dagstur mellan bohuslänska smultronställen eller prova en av båtarnas tematurer. Oavsett vad du väljer så får du en fantastisk sommarupplevelse.