Dahlmans bygger långa affärsrelationer med sina kunder

Med många avtalskunder har Dahlmans Kylteknik skapat långa affärsrelationer som den med Parker Hannifin Manufacturing Sweden AB i Trollhättan.

Parker är ett globalt företag med tusentals anställda och världsledande på rörelse-och styrteknik, verkstadsinnovativa produkter och system för att öka kundernas produktivitet och lönsamhet. Fabriken i Trollhättan, med cirka 300 anställda, är huvudsakligen inriktad på utveckling och tillverkning av hydrauliska pumpar och motorer.

Dahlmans Kylteknik och Parker startade sitt samarbete år 2005, för sexton år sedan. En sådan lång relation bygger i grunden på förtroende och respekt mellan parterna och vetskapen att de uppfyller varandras förväntan.

Dahlmans Kylteknik installerar och ger service åt nära hundra kylmaskiner som generar både processkyla som komfortkyla till fabrik och kontor. I Dahlmans Kyltekniks servicesystem finns historik och dokumentation gällande varje enskild maskin, vilket gör att det går snabbt att felsöka eller agera i förebyggande syfte.

-Vi har ett bra samarbete med Dahlmans. De kan vårt företag och känner till vår fabrik. De vet hur saker och ting fungerar här, vilket gör kommunikation mellan oss och Dahlmans enkel. Vi är nöjda med vårt samarbete med Dahlmans, säger Henrik Linder, fastighetsansvarig Parker på Hannifin Manufacturing, Sweden AB.

- Parker är en tydligt och professionell beställare som i många år har gett oss förtroendet att se till att deras kylmaskiner fungerar som de ska. Vi har många kunder som Parker, där vi under tid byggt upp långa arbetsrelationer genom hårt arbete och hög servicenivå, säger Daniel Dahlman, projektledare på Dahlmans Kylteknik.