Nytt förtroende och nya avtal med Västfastigheter

Dahlmans Kylteknik har fått förnyat förtroende för ytterligare tre år som ansvarig för service och underhåll av Västfastigheters kyl- och frysanläggningar i område Göteborg.

I avtalet finns många av Göteborgs vård- och sjukhusinrättningar som Sahlgrenska, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus med flera. Utöver det ingår övriga fastigheter som finns i Västfastigheters bestånd. Många av Västfastigheters byggnader ska leva upp till vårdens höga krav på teknik, säkerhet och infrastruktur. Att säkerställa kylan åt Västfastigheter är därför en viktig uppgift för Dahlmans Kylteknik.

Dahlmans Kylteknik vann även upphandlingen av Västfastigheter i område Uddevalla. Ett geografiskt stort område med många vård- och sjukinrättningar som Uddevalla sjukhus, Kungälvs sjukhus, Strömstads sjukhus och Norra Älvsborgs Länssjukhus för att nämna några. Även här ingår också Västfastigheters övriga fastigheter som skolor, Resecentrum i Trollhättan med flera. 

- Vi är stolta över det förtroende vi fått av Västfastigheter. Inom Göteborgsområdet är vi nu inne på vår tredje period och åttonde år som ansvarig för deras kyl- och frysanläggningar. Sedan är vi självklart glada över att fått samma uppdrag i vårt närområde Uddevalla. Vi har en stark och alert serviceorganisation som står för mycket kompetens och erfarenhet. Samarbetet och kommunikation med Västfastigheter har fungerat mycket bra under åren, säger Robert Dahlman, VD på Dahlmans Kylteknik.

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. De bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. De är därmed en av Västsveriges största fastighetsförvaltare.