Dahlmans - fantastiska kunder 2020

Jag vill tacka alla fantastiska kunder, medarbetare och vänner för året som gått.

Under 2020 fick vi en helt ny situation att förhålla oss till.
Covid – 19, kom som en otäck överraskning.

Precis som alla andra har vi också påverkats. När vi gick in i 2020 såg vi fram emot ett fint år med många grejer på gång och fina projekt.
Nu blev det annorlunda.

Året blev ändå en positiv överraskning då vi lyckades att ta hem fina projekt och få stort förtroende av våra kunder. Jag vill med stolthet säga att vårt företag har kämpat hårt för att få de jobb och projekt som vi behövt i dessa speciella tider.

Oavsett vilken bransch, beställare eller projekt det gällt har vi gått in med samma höga energi, kompetens och engagemang som alltid. Vi har inte tummat på att leverera kvalitet och alltid sett till att gå i mål. Jag hoppas att du som kund eller samarbetspartner har märkt av vår höga ambition även i dessa svåra tider.

Vårt arbete visar att hållbara affärer är lönsamt, att ett långsiktigt arbete med utbildning och kompetenshöjande åtgärder av medarbetare är ett måste och att miljöaspekten är framtiden.

2020 var även ett år där vi vann titeln som Årets Företag i Uddevalla samt Årets Företag inom TESAB. De utmärkelserna är vi väldigt stolta över, återigen tack.

Det är också fantastiskt att jobba i en bransch där vi i våra roller som kyltekniker är dagens miljöhjältar. Naturliga köldmedier som CO2 har helt tagit över och det ska vi, våra barn och barnbarn vara tacksamma för. Varje installation av ett nytt kylsystem vi på Dahlmans utför är också ett slag för klimatet.

Vi ser med tillförsikt på 2021. Vi har en bra orderstock, fantastiska kunder och spännande projekt framför oss.

Jag vill ge ett stort tack till alla medarbetare för er otroliga insats.
Bra jobbat hela gänget!

Nästa år firar vi Dahlmans Kylteknik jubileum. Vi har då funnits i 50 år! Det innebär inte att vi slår av på takten - tvärtom - vi planerar att finnas i minst 50 år till!

Vi hoppas att kunna fira det tillsammans utan restriktioner.

God Jul & Gott Nytt År
Robert Dahlman