Årets Franchisetagare 2020 i TESAB-kedjan

Varje år delar Tesab AB ut priset till årets franchisetagare i kedjan. Vinnarna utses genom enkätfrågor som skickas ut till samtliga franchiseföretag i TESAB samt kedjans största leverantörer. Årets Årets Franchisetagare 2020 är…

För andra året i rad går priset som Årets franchisetagare i TESAB till Dahlmans Kylteknik. De har sedan starten varit engagerade i TESABs framgång och även drivit på och delat erfarenheter med sina kollegor i kedjan. De har ett stort förtroende hos såväl leverantörer som hos kunder. Dahlmans Kylteknik besitter stor erfarenhet och är efter drygt 50 år fortfarande nyfikna på nyheter och förändringar inom branschen.

- Det är väldigt hedrande att bli tilldelad detta pris från kollegor som jag själv har stor respekt för. Det är tack vare vår transparens i kedjan och det stora erfarenhetsutbytet som samarbetet mellan oss företagare fungerar, det genererar mycket energi. I det stora hela handlar det mycket om att ge och ta. Det är även väldigt roligt att se att vi fortfarande ligger högt hos våra leverantörer, allt ska funka från avtal, reklamationer och rent affärsmässigt. Det är som sagt hedrande att vi uppfyller de kriterier som krävs för att vinna detta pris för andra året i rad, säger Robert Dahlman, VD Dahlmans Kylteknik. 

Ni har blivit tilldelade olika priser inom Tesab kedjan under åren men förra året vann ni även priset som årets företag i Uddevalla 2020.. vart förvarar ni alla priser och diplom? Det börjar bygga på nu för er. 

- Vi har de samlade på honnörshyllan mitt i samlingsrummet så alla ser. Vi har vunnit dessa priser tillsammans som ett team, alla har dragit sitt strå till stacken. Det är speciellt viktigt att lyfta det positiva i tider som dessa, och att våra medarbetare ska känna stolthet över något alla tillsammans bidragit till, säger Robert Dahlman.

 

Stort Grattis!