Nu går vi mot ljusare tider!

Ett halvår har gått av 2021 och vi ser tillbaka vad som hänt och vad som ligger framåt för Dahlmans Kylteknik Ab.

Vi fram emot en sommar som vi känner igen, med grill och sköna kvällar. Dahlmans har under 2021 trots pandemin haft en jättefin utveckling och vår orderstock är mycket god. Detta är fantastiskt kul. 

Dessutom är vår affär med Nordic Climate Group nu klar sedan någon månad tillbaka och vi, med alla våra kollegor i gruppen är mycket laddade för framtiden. Att nu vara ägare i denna nya koncern är spännande. Dahlmans Kylteknik AB är och förblir det lokala företag som vi varit i 50 år, men med mycket större möjligheter än förut.

Redan nu märker vi skillnad på vilka förfrågningar vi får och kan åta oss gemensamt i gruppen samt att den öppenhet och transparens som råder ger oerhörda positiva effekter. Dahlmans Kylteknik AB med Nordic Climate Group är redan idag den största ledande kylgruppen i Sverige, men med en mycket stark lokal förankring i varje område som vi finns. 

Våra medarbetare - vårt team
Vår företagskultur, har alltid varit att sköta om våra anställda lika bra som våra kunder. Vi arbetar med långsiktighet och utbildningar för kompetenshöjning, och vi har det trevligt på jobbet med gemensamma fikastunder och aktiviteter. För andra året i rad gick priset som Årets franchisetagare i TESAB till oss på Dahlmans Kylteknik. Vi har vunnit dessa priser tillsammans som ett team, alla har dragit sitt strå till stacken. Det är speciellt viktigt att lyfta det positiva i tider som dessa, och att våra medarbetare ska känna stolthet över något alla tillsammans bidragit till,

Framtiden
Framtiden ser mycket ljus ut vi ligger i framkant i den ”nya” hållbara teknik, styr & regler Ai styrda anläggningar. Framförallt satsar vi på helt naturliga köldmedier som tex CO2 och Ammoniak som inte har någon påverkan på miljön och växthuseffekten. Målet för framtidens affärer är att vara 100% hållbara.

Vi finns här för er om era Luftkonditioneringar inte kyler, men framför allt ha en underbar sommar - ta på er badkläder, var vid stranden mycket och njut av härlig varma sommardagar. Nu är sommaren äntligen här!

Jag och Dahlmans gänget önskar er en underbar sommar.

/Robert Dahlman,
VD Dahlmans Kylteknik