Välkommen till ditt nya jobb!

Vill du se våra platsannonser, klicka här

Vi söker dig som är erfaren, nyutexaminerad eller blivande tekniker inom kyla, värme eller ventilation. Om du redan har ett antal år bakom dig som tekniker så kan det här vara nästa steg i din karriär. Här är det du som väljer att utvecklas.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Vi söker också dig som redan är montör, elektriker, byggare, Vvs, mekaniker m.m. som vill bredda sitt kompetensområde för att också kunna arbeta som tekniker med kyla, värme och ventilation. Vi hjälper dig med fortbildning. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Edekyl & Värme erbjuder dig de bästa karriärs och fortbildningsmöjligheter. Företaget består av 7 framgångsrika filialer i Mellansverige med ca 100 anställda. Vi ser dig som en nyckelperson i vår organisation från dag ett.
Hör av dig! 

Hans Linköping 013-495 69 28

Johan Norrköping 011-496 94 61

Mats Örebro 019-767 33 05

Veronica Västerås 021-490 01 13

Håkan Stockholm 08-519 426 44

Jan Uppsala 018-69 28 52

 

Edekyl - om oss 

Träffa Johan B, Tekniker VVS i Örebro

Träffa Mats C, Filialchef i Örebro

Träffa Christian, Sälj & Konstruktion i Örebro

Träffa Fredrik B, Operativ chef i Örebro

Träffa Olle E, Tekniker kyl i Västerås

Träffa Håkan K, Filialchef i Stockholm

Träffa Johan U, Filialchef i Norrköping

Träffa Per M, Serviceledare i Linköping

Träffa Cinna, Administratör i Linköping

"Edekyl & Värme är fokuserade på att personalen ska trivas och ges möjligheter att utvecklas. Vi söker killar och tjejer, män och kvinnor som inte är rädda för att lära sig nya saker och bredda sin kompetens, även inom närliggande teknikområden. Själv började jag jobba som elektriker 2009. Jag som person drivs av att lära mig nytt och har en vilja att utvecklas. Edekyl & Värme är ett bolag i ständig förändring som uppmuntrar till personlig utveckling, vilket banat väg för min karriär i bolaget. Idag jobbar jag som Operativ chef på huvudkontoret i Örebro”  säger Fredrik Björklund.