Edekyl & Värme i Västerås expanderar!

Till Edekyl & Värme i Västerås har det kommit in flera nya uppdrag samtidigt som det tillkommit nya medarbetare.

Edekyl & Värme värme växer på alla håll och kanter. Till filialen i Västerås har det kommit in flera nya uppdrag samtidigt som det tillkommit nya medarbetare.

-Vi på filialen här i Västerås är duktiga på både försäljning som produktion. Under våren har vi utökat med flera nya kunder, bl a fick vi in Enköpings kommun som en ny avtalskund. Det är en fjäder i hatten. För att fortsätta expandera och samtidigt kunna leverera med rätt kvalitet är våra fyra nya duktiga medarbetare välkomna resurser. Vi är väldigt glada över att ha knutit till oss Jonas Rundström som projektledare med över 20 års erfarenhet av arbetet. De nya teknikerna är en blandning av erfaret folk och någon som kommer direkt från skolan. Vi har också en lärling som har fått ett lärlingskontrakt. Varje månad jobbar han tre veckor hos oss och studerar till kyltekniker den fjärde veckan. Så snart han blir certifierad kyltekniker övergår lärlingskontraktet till fast anställning. Vi går som tåget och det är roligt nu, säger Veronica Sistonen, filialchef för Edekyl & Värme i Västerås.