Vacumsystem för avlopp

I ett köpcenter är det inte alltid så lätt när det behövs nya avlopp. Betongborrning är störande och det kan vara svårt att få fall. Det blir lätt en kostsam historia. I vårt senaste projekt levererar vi därför ett vakuumsystem istället för golvbrunnar. Det blir betydligt billigare, mindre påverkan på fastigheten och mindre störningsmoment för övriga hyresgäster. Vi kan dessutom montera detta efter att förbrukarna ställts på plats vilket skapar mer flexibilitet. Detta är en vanlig systemlösning till sjöss och till industri. Kontakta oss vid intresse till just ditt projekt.

 

I ett köpcenter är det inte alltid så lätt när det behövs nya avlopp. Betongborrning är störande och det kan vara svårt att få fall.
Det blir lätt en kostsam historia.
I vårt senaste projekt levererar vi därför ett vakuumsystem istället för golvbrunnar. Det blir betydligt billigare, mindre påverkan på fastigheten och mindre störningsmoment för övriga hyresgäster. Vi kan dessutom montera detta efter att förbrukarna ställts på plats vilket skapar mer flexibilitet.
Detta är en... vanlig systemlösning till sjöss och till industri.
Kontakta oss vid intresse till just ditt projekt.