Frys och Kylservice sammanfattar 2018.

Så här på slutet av året kan vi på Frys & Kylservice sammanfatta 2018.

Vi kan se tillbaka på ett både framgångsrik och händelserikt år. Frys och Kylservice har funnits i Jämtland Härjedalen sedan 1962, några i personalen har varit med nästan sedan start, ett fantastiskt betyg. Vi har under året även utökat styrkan med några nya, unga och duktiga medarbetare.

Vi tror faktiskt det aldrig trycket varit så högt som det är just nu! Det mesta handlar ju förstås om moderna smarta lösningar, där miljöanpassat, energieffektivt och ekonomiskt är ledord i vardagen. Högt tryck får vi liksom på köpet!

Vi är också väldigt stolta och glada över vår duktiga personal som alltid "är med i matchen". 

Vi passar på att önska alla våra kunder och medarbetare en riktigt 

God Jul och ett Gott nytt år!

PS: Visste ni att vi har mobila frys och kylrum?