Frys & Kylservice är en av finalisterna på Guldgalan 2020

Guldgalan sätter fokus på människor och företag som skapar en framtid i Jämtland och Härjedalen – för sig själva och andra. Frys & Kylservice är en av tre finalister i kategorin Årets Tillväxtföretag.

Årets tillväxtföretag förklarar Guldgalan som ett företag som under den senaste treårsperioden haft en uthålligt hög tillväxt och uppfyller i övrigt det som kännetecknar ett stabilt och lönsamt företag.

Motiveringen till finalistplatsen lyder: Frys och Kylservice AB är ett lokalt installations- och serviceföretag inom kyla, värme och energi, verksamma i Jämtland-Härjedalen sedan 1962. Redan år 2003 var företaget pionjärer i att installera en helt banbrytande kylteknik med koldioxid som köldmedium, en miljövänlig och mycket energieffektiv teknik.

Med kunnig och motiverad personal står Frys och kylservice väl rustade att möta den nya marknaden på ett strukturerat och effektivt sätt.

- Det känns väldigt kul att vara en av finalisterna. Det här har vi jobbat med under flera år och är något vi har uppnått tack vare våra medarbetare. Utan dem hade det inte varit möjligt, säger Anders Hägglund, VD på Frys & Kylservice.

Guldgalan äger rum den 5 november och kommer sändas i digital form via www.op.se.

Anders Hägglund