Det här är Frys & Kylservice

Frys & Kylservice AB startade sin verksamhet i Östersund 1962. Idag har vi vuxit till ett 20-tal anställda med vårt kontor i Östersund och stationerad kyltekniker i Åre-regionen. Huvuddelen av våra kunder finns i Östersund samt i regionerna Jämtland och Härjedalen.

Frys & Kylservice säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, butikskyla, industrikyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla, åt butik, industri, kontor och restaurang. Våra kunder finns huvudsakligen bland företag och i den offentliga sektorn men även på privatmarknaden i Östersund med omnejd men även i närliggande kommuner.

Vårt mål är att ge våra kunder bästa tänkbara service, till oss kan du ringa årets alla dagar för hjälp. Med aktuella kunskaper finns vi alltid tillhands för snabb professionell service med kunden i centrum. Våra välutrustade servicebilar ger oss stor rörlighet och dig korta driftstopp samt god serviceekonomi. Med möjligheten att koppla upp sig till vårt övervakningssystem säkrar du din anläggnings driftsäkerhet då vi ständigt är redo att rycka in. Naturligtvis kan vi erbjuda dygnet runt jour för din säkerhet och bekvämlighet.

Vi är det självklara valet för dig i Östersund med omnejd som behöver hjälp med butikskyla, industrikyla eller andra kylarbeten.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är ackrediterade av SWEDAC och kvalitetscertifie­rade enligt ISO 9001:2000 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB

Senaste nytt

Tuesday, October 3, 2017 Polfärskt satsar

Friday, September 8, 2017 Ny medarbetare

Friday, September 1, 2017 Besök i skogen i helgen ?

Visa alla nyheter