Kyltekniker - Gårdfeldts

Arbetsbeskrivning

Förekommande arbetsuppgifter är service och underhåll av befintliga kyl- & värmesystem, nyinstallationer vid olika typer av entreprenader samt försäljning av reservdelar och utbytesmaterial. Vi har kunder inom bland annat skolor, restauranger, sjukhus och landsting.

Placeringsort blir beroende på var du bor men ska vara i Värmland

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap. Vi ser gärna att du vill lära dig mer och utvecklas inom kylteknik. 

Kvalifikationer

Kylcertifikat kategori 1 och B-körkort är ett krav

Arbetslivserfarenhet

Då du kommer att ha mycket kundkontakt är det viktigt att du tycker om att träffa människor och vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

 

För ytterligare information kontakta
Torbjörn Engelbrektson
te@gkab.se
Tel: 054-203 39 10

Sista ansökningsdatum är 30 november men urvalet sker löpande! 

Om Gårdfeldts

Gårdfeldts Kyl har ett 20-tal medarbetare med huvudkontor i Karlstad men verkar över hela Värmland. I år fyller vi 50 år och är idag ett av regionens ledande företag inom kyla och storköksutrustningar. Vi installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar samt installerar och servar alla typer av utrustning för restaurang och storkök. Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla perspektivet. Därför strävar vi efter att installera anläggningar som är både energieffektiva och miljövänliga.

Mer information

  • Ort: Karlstad
  • Titel: Kyltekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-30
  • Kontaktperson: Torbjörn Engelbrektson

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här