Det här är Gårdfeldts Kyl

Gårdfeldts Kyl har varit verksamma sedan 1969 och har idag ett 20-tal medarbetare. Vi har kontor i Karlstad och verkar över hela Värmland. Med snart 50 års erfarenhet och hög medarbetarkompetens har vi etablerat oss som ett av regionens ledande företag inom kyla och storköksutrustningar.

Gårdfeldts installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar. Våra kunder finns inom butik, industri, fastighetsbolag, bygg- och entreprenadföretag.

Vi har även egen avdelning där vi levererar, installerar och servar alla typer av utrustning för restaurang och storkök. Det ger dig som kund möjlighet till goda tekniska lösningar och samordning mellan de olika installationsgrupperna.

Med kvalitetskomponenter och hög kompetens sätter vi din anläggnings totalekonomi i fokus. Tillsammans med vårt stora lager och servicebilar, som fungerar som mobila verkstäder, får du korta stopptider och låga servicekostnader.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla perspektivet. Därför tycker vi att det är viktigt att de anläggningar vi installerar både är energieffektiva och miljövänliga. Vårt mål är att erbjuda felfria utrustningar, komponenter och tjänster till våra kunder i rätt tid till rätt pris. Vi arbetar med kvalité och miljöcertifiering enligt ISO 9001 och 14001 samt är ackrediterade enligt SWEDAC ISO/IEC 17020(c)

Gjuterigatan 26 650 05 Karlstad Tel: 054-876444 kyl@gkab.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB