Det här är Gårdfeldts Kyl

Gårdfeldts Kyl har varit verksamma sedan 1969 och har idag ett 20-tal medarbetare. Vi har kontor i Karlstad och verkar över hela Värmland. Med mer än 50 års erfarenhet och hög medarbetarkompetens har vi etablerat oss som ett av regionens ledande företag inom kyla och storköksutrustningar.

Gårdfeldts installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar. Våra under finns inom butik, industri, fastighetsbolag,
bygg- och entreprenadföretag.

Vi har även egen avdelning där vi levererar, installerar och servar alla typer av utrustning för restaurang och storkök. Det ger dig som kund möjlighet till goda tekniska lösningar och samordning mellan de olika installationsgrupperna.

Med kvalitetskomponenter och hög kompetens sätter vi din anläggnings totalekonomi i fokus. Tillsammans med vårt stora lager och servicebilar, som fungerar som mobila verkstäder, får du korta stopptider och låga servicekostnader.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla perspektivet. Därför tycker vi att det är viktigt att de anläggningar vi installerar både är energieffektiva och miljövänliga. Vårt mål är att erbjuda felfria utrustningar, komponenter och tjänster till våra kunder i rätt tid till rätt pris. Vi arbetar med kvalité och miljöcertifiering enligt ISO 9001 och 14001 samt är ackrediterade enligt SWEDAC ISO/IEC 17020(c).

Våra nya lokaler på Lambergsgatan 36 i Karlstad
Lambergsgatan 36 652 21 Karlstad Tel: 054-876444 kyl@gkab.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.