Kyltekniker till Umeå och Skellefteå - Grenholms

Arbetsbeskrivning

Nordic Climate Group är i en expansiv fas där vi söker driftiga medarbetare på flera orter i Norr. Grenholms Kylservice är ledande i Västerbotten när det gäller kylinstallationer och där uppdragen blir allt fler. Just nu söker vi därför certifierade kyltekniker för att förstärka vårt team i Umeå och Skellefteå.

Som kyltekniker på Grenholms kommer du att arbeta med utgångspunkt från Umeå eller Skellefteå i ett upptagningsområde på ca 10–15 mil. Arbetsuppgifterna innefattar både service och entreprenadarbeten.

Vi är verksamma inom kylteknikens alla områden så som butikskyla, livsmedelsindustri, processindustri, fastighet, storkök /restaurang och energieffektivisering. Vi har en stark inriktning/profilering mot naturliga köldmedium så som koldioxid (Co2) i vårt dagliga arbete och hållbarhet är viktigt för oss. 

Kvalifikationer

För att passa i rollen som tekniker ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs dock samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom kylteknik och närliggande kyltekniska områden är meriterande, är du rätt person för oss så finns möjlighet till intern utbildning på plats samt via koncernens utbildningscenter NCG Academy. Vi värderar din personliga utveckling och erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil och friskvård. Grenholms en del av Nordic Climate Group som bland annat innebär erfarenhetsutbyte med kylbolag runt om i Sverige.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Arbetslivserfarenhet

  • Erfarenhet som självgående kyltekniker med Kylcertifiering KAT.1
  • Stor vana att arbeta självständigt och i team
  • B-körkort
  • Meriterande med VVS kunskap och el
  • Styr & reglerteknik.

 

Kontaktperson för tjänsten

Anders Jäger

Anders.jager@nordicclimategroup.se

 

 

Sista ansökningsdag

15 juni. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan redan idag.

 

Omfattning (heltid/deltid)

Tjänsten innefattar heltidsarbete.

Om Grenholms

Grenholms Kylservice är västerbottens ledande kylentreprenadföretag. Vi har kontor i Umeå, Skellefteå, Åsele och Lycksele. Vi arbetar målmedvetet och med en utpräglad servicekänsla för våra kunder. Vi har uppdragsgivare inom både den offentliga och den privata företagssektorn. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service, men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar. Vi är idag ett 20-tal anställda och funnits på marknaden i över 40 år. Genom att vi är med i Tesabgruppen - en riksomfattande organisation av kylföretag blir vi Sveriges ledande kylinstallationsgrupp. Genom denna gemenskap kan vi erbjuda det stora företagets resurser och det mindre företagets serviceanda, engagemang och omsorg för sina kunder samt personal.

Mer information

  • Ort: Umeå
  • Titel: Kyltekniker till Umeå och Skellefteå
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här