Sökes 1 st medarbetare med känsla för kyla - Grenholms

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kyltekniker till Umeå som har ett genuint intresse för människor och brinner för att lösa tekniska problem!

Ligger kyla dig varmt om hjärtat? Kan du hålla huvudet kallt i alla situationer? Då kan du vara rätt person för oss! Grenholms är ledande i Västerbotten när det gäller kylinstallationer och uppdragen blir allt fler. Vi söker därför en certifierad kyltekniker för att förstärka vårt team i Umeå.

Tjänsterna omfattar installations- och servicearbeten inom bland annat fastigheter, industri och livsmedelsbutiker. Anställningsformen är en tillsvidare anställning med fast månadslön. Du kommer jobba självständigt och fritt under eget ansvar. Har du jobbat några år som kyltekniker är det särskilt meriterande. Vi arbetar enbart inom verksamhetsområdet kyla.

Kvalifikationer

Du skall vara certifierad kyltekniker via Incert, inneha B-körkort, vara engagerad, ansvarsfull, kunna omsätta teori i praktik och socialt kompetent. Du kommer jobba självständigt och fritt under eget ansvar. Har du jobbat några år som kyltekniker är det särskilt meriterande. Vi arbetar enbart inom verksamhetsområdet kyla.

 I dagsläget är vi 20 stycken glada kollegor och omsätter ca 35 Mkr/år.

Välkommen in med din ansökan!

Om Grenholms

Grenholms Kylservice är västerbottens ledande kylentreprenadföretag. Vi har kontor i Umeå, Skellefteå, Åsele och Lycksele. Vi arbetar målmedvetet och med en utpräglad servicekänsla för våra kunder. Vi har uppdragsgivare inom både den offentliga och den privata företagssektorn. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service, men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar. Vi är idag ett 20-tal anställda och funnits på marknaden i över 40 år. Genom att vi är med i Tesabgruppen - en riksomfattande organisation av kylföretag blir vi Sveriges ledande kylinstallationsgrupp. Genom denna gemenskap kan vi erbjuda det stora företagets resurser och det mindre företagets serviceanda, engagemang och omsorg för sina kunder samt personal.

Mer information

  • Ort: Umeå
  • Titel: Sökes 1 st medarbetare med känsla för kyla
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-03-31
  • Kontaktperson: Håkan Karlsson

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här