Det här är Grenholms Kylservice

Grenholms Kylservice grundades 1973 och är idag västerbottens ledande kylentreprenadföretag. Vi är ett 20-tal anställda och har kontor i Umeå, Skellefteå, Åsele och Lycksele. Vi arbeter målmedvetet och med en utpräglad servicekänsla för våra kunder. Vi har uppdragsgivare inom både den offentliga och den privata företagssektorn. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service, men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar.

Vår ambition är att ständigt förbättra vår kunskaps- och servicenivå i företaget och ligga i spets avseende teknisk och funktionell kvalitet samt uppfylla våra kunders förväntningar. I vårt helhetstänkande ingår omtanken om miljön som en naturlig del.      

Genom att vi är med i TESAB - en riksomfattande franchisekedja av kylföretag, blir vi Sveriges ledande kylinstallationsgrupp. Genom denna gemenskap kan vi erbjuda det stora företagets resurser och det mindre företagets serviceanda, engagemang och omsorg för sina kunder samt personal.  

Förrådsvägen 29 903 02 Umeå Tel: 090-717020 grenholms@grenholms.com Gå till företagets sida
Norra vägen 12 919 31 Åsele Mob: 070-601 83 59 leif@grenholms.com Gå till företagets sida
Granitvägen 26 921 37 Lycksele Mob: 070-601 83 48 goran@grenholms.com Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.