Det här är Grenholms Kylservice

Grenholms Kylservice är västerbottens ledande kylentreprenadföretag. Vi har kontor i Umeå, Skellefteå, Åsele och Lycksele. Vi arbeter målmedvetet och med en utpräglad servicekänsla för våra kunder. Vi har uppdragsgivare inom både den offentliga och den privata företagssektorn. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service, men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar.

Vår ambition är att ständigt förbättra vår kunskaps- och servicenivå i företaget och ligga i spets avseende teknisk och funktionell kvalitet samt uppfylla våra kunders förväntningar. I vårt helhetstänkande ingår omtanken om miljön som en naturlig del.      

Vi är idag ett 20-tal anställda och funnits på marknaden i över 40 år. Genom att vi är med i Tesabgruppen - en riksomfattande organisation av kylföretag blir vi Sveriges ledande kylinstallationsgrupp. Genom denna gemenskap kan vi erbjuda det stora företagets resurser och det mindre företagets serviceanda, engagemang och omsorg för sina kunder samt personal.  

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB