Grenholms i Skellefteå

Grenholms är ett av de ledande kylentreprenadföretagen i Västerbotten och det naturliga valet för dig som behöver hjälp med till exempel butikskyla, industrikyla, värmepumpar eller energioptimering. Vi är verksamma över så gott som hela Västerbotten och många av våra kunder finns i bland annat Skellefteå.

Allt vårt arbete utförs alltid målmedvetet och med utpräglad servicekänsla för våra kunder. Det är också det som har gjort att vi har funnits inom branschen i snart 40 år och vi fortsätter att utvecklas och växa. Bland våra kunder återfinns såväl industrier där vi bland annat arbetar med industrikyla, butiker där en stor del av vårt arbete handlar om butikskyla en även privatpersoner som vi hjälper med bland annat värmepumpar. Inom både den offentliga samt den privata sektorn finns ett stort intresse av energioptimering vilket dels är skonsamt för miljön men även för din ekonomi och en stor del av vårt arbete är även energioptimering.

Vill du veta er om hur vi kan hjälpa just dig eller ditt företag? Kontakta oss gärna eller besök oss i vår butik i Skellefteå!

Välkommen till Grenholms i Skellefteå!