Är du vår nya kollega?

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vi på GS Kylservice söker nu två glada kyltekniker till vårt kontor i Linköping! Oavsett om du är erfaren, nyutexaminerad eller blivande kyltekniker kan du passa för tjänsten då möjligheten att utvecklas och växa in i din roll är stor. Hos oss blir du en del av en trygg arbetsplats och ett härligt gäng som alla vill att vi ska lyckas och växa tillsammans

GS Kylservice har funnits sedan 1970 och är idag totalt 12 anställda i Linköping och Katrineholm. Huvudkontoret ligger i Linköping men har även en filial i Katrineholm. Vi projekterar, installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer.

GS Kylservice ingår i Nordic Climate Group där vi erbjuder bra karriärs- och fortbildningsmöjligheter. Nordic Climate Group består av ca 30 framgångsrika företag över hela landet med ca 600 anställda. Vi ser dig som en nyckelperson i vår organisation från dag ett.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Jobba hos oss

Läs mer om vår integritetspolicy