Kyltekniker - GS Kylservice

Arbetsbeskrivning

Som kyltekniker innebär det att du självständigt och med produktionsavdelningen planerar, samordnar och utför underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av värmepumpar, livsmedel- industri-, samt komfort-kyla. Vi jobbar med alla typer av köldmedier men framförallt nu med omställning till CO2. Placeringsort blir beroende på var i länen du bor då vi är verksamma i hela Södermanland och Östergötland.

Kvalifikationer

Kylteknisk utbildning eller motsvarande.

B körkort

Arbetslivserfarenhet

Självgående med några års erfarenhet inom kyltekniska installationer eller servicearbeten inom kyl och värmeapplikationer.

Meriterande certifikat för kylarbeten kategori 1.

Om GS Kylservice

GS Kylservice har funnits sedan 1970 och är idag totalt 10 anställda i Linköping och Katrineholm. Huvudkontoret ligger i Linköping men har nyligen öppnat en filial i Katrineholm. Vi projekterar, installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer. Vi på GS Kylservice strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlig och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB-företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet. Vi värnar om miljön i det stora såväl i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga.

Mer information

  • Ort: Katrineholm
  • Titel: Kyltekniker Katrineholm
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-08-31
  • Kontaktperson: Fredrik Lindström

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här