Nu söker vi 2 glada kyltekniker till GS Kylservice i Linköping! - GS Kylservice

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på GS Kylservice fler kyltekniker! Som kyltekniker innebär det att du självständigt och med produktionsavdelningen planerar, samordnar och utför underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av värmepumpar, livsmedel- industri-, samt komfortkyla. Placeringsort blir Linköping men vi är verksamma i hela Södermanland och Östergötland med kontor i Katrineholm och Linköping.

Du kommer att jobba självständigt och ha stor frihet att lägga upp din arbetsdag själv. Vi har alltid nära till support via våra kompetenta och hjälpsamma service- och projektledare.  Här behöver du aldrig känna dig ensam, det finns alltid någon att fråga. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget ute hos kunden.

Vi jobbar med alla typer av köldmedier men framför allt nu med CO2 för omställning till hållbara köldmedier.  Har du ingen tidigare erfarenhet av CO2 installationer utbildningar vi dig. GS Kylservice är en del av Nordic Climate Group som bland annat innebär erfarenhetsutbyte med kylföretag runt om i Sverige. Vår personal kan där vidareutbildas internt inom kylteknik i NCG Academy.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet som självgående kyltekniker med kylcertifikat 1.
  • Stor vana att arbeta självständigt och i team.
  • Språkkunskaper i svenska språket
  • B-körkort.

 

Vid frågor kontakta Magnus Eriksson
Tel: 013-465 26 21
magnus.e@gs-kylservice.se

Välkommen in med din ansökan!

Om GS Kylservice

GS Kylservice har funnits sedan 1970 och är idag totalt 12 anställda i Linköping och Katrineholm. Huvudkontoret ligger i Linköping men har även en filial i Katrineholm. Vi projekterar, installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer. Vi på GS Kylservice strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlig och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB-företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet. Vi värnar om miljön i det stora såväl i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga.

Mer information

  • Ort: Linköping
  • Titel: Nu söker vi 2 glada kyltekniker till GS Kylservice i Linköping!
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2022-03-01
  • Kontaktperson: Magnus

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här