GS Kylservice växer

GS Kylservice växer, både med anställda och filialer. Den 1 oktober förväntas de nya lokalerna i Katrineholm bli klara. Fredrik Lindström har sedan i våras arbetat som försäljning- och marknadsansvarig på GS Kylservice och kommer nu även bli kontorschef i Katrineholm.

Nästa år har Fredrik jobbat inom kyl- och ventilationsbranschen i 25 år. Han började som kyltekniker direkt efter gymnasiet där han läste Drift- och Underhållsteknisk linje, med inriktning på Kyl- och Värmepumpsteknik. Han kommer senast från en tjänst som säljare på Mitsubishi Electric, men har även arbetat som säljare på DAHL och i TESAB.

Vad innebär din nya tjänst?

Jag ska ansvara för försäljning och marknadsföring i Östergötland och Södermanland från vårt befintliga kontor i Linköping men även från kontoret i Katrineholm som ska etableras under hösten 2019. Jag går även in som delägare i företaget, säger Fredrik.

Vad har du för förväntningar med tjänsten?

Jag ser fram emot att få utveckla ett redan etablerat kontor i Linköping med mycket erfarenhet innanför väggarna. Sen kommer det att bli en riktigt spännande utmaning att etablera ett nytt kontor i Katrineholm och växa i Södermanland , säger Fredrik.

Det är inte bara Fredrik som är nyanställd i GS Kylservice. Nyligen anställdes även Esbjörn Fälth som kyltekniker. Han blir den första teknikern som kommer utgå från Katrineholm. Planen med det nya kontoret är att växa i både Katrineholm och Södermanland. Målet är att de ska bli 4-5 tekniker inom 3 år.

 

På Bilden från vänster: Fredrik Lindström, Magnus Eriksson, Esbjörn Fälth och Peter Eriksson