GS Kylservice i Linköping

GS Kylservice AB är ett företag som startade sin verksamhet redan 1970.

Sedan i början på 1990-talet drivs företaget av bröderna Peter och Magnus Eriksson.

Idag har vi ett tiotal anställda och huvuddelen av våra kunder finns i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Boxholm, Ödeshög samt Åtvidaberg.

GS Kylservice projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer.

Vi på GS Kylservice strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlig och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB-företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet.

Vi värnar om miljön i det stora såväl i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är certifierade ISO 9001 och 14001 samt av INCERT C415 Kategori I och Ackrediterade av SWEDAC för trycksättning med gas. Vi är även ett Aukoriserat kyl & värmepumpsföretag.

Jägarvallsvägen 6D 584 22 Linköping Tel: 013-21 20 10, 013-12 45 90 info@gs-kylservice.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB