GS Kylservice

GS Kylservice AB är ett företag som startade sin verksamhet redan 1970 och som sedan i början på 1990-talet drivs av bröderna Peter och Magnus Eriksson.

Vi har sedan start haft kontor i Linköping, men öppnade ytterligare ett kontor i Katrineholm i slutet av 2019. 

Idag har vi ett tiotal anställda och huvuddelen av våra kunder finns främst i Linköping, Katrineholm, Norrköping, Motala, Mjölby, Boxholm, Ödeshög samt Åtvidaberg.

GS Kylservice projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer.

Vi på GS Kylservice strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlig och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet.

Vi värnar om miljön i det stora såväl i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är certifierade ISO 9001 och 14001 samt av INCERT C415 Kategori I och Ackrediterade av SWEDAC för trycksättning med gas. Vi är även ett Aukoriserat kyl & värmepumpsföretag.

Jägarvallsvägen 6D 584 22 Linköping Tel: 013-21 20 10 info@gs-kylservice.se Gå till företagets sida
Formgatan 2 641 39 Katrineholm Tel: 0150-40 11 70 info@gs-kylservice.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.