Integritetspolicy

1. Hantering av personuppgifter vid jobbansökan

För att vi ska kunna ta emot din ansökan behöver vi uppgifterna i formuläret du fyllt i. Detta för att vi ska kunna kontakta dig och se efter lediga jobb i din närhet. Vi kommer endast använda dina uppgifter till de ändamålen.

Dina uppgifter kommer sparas i 6 månader efter inskickad ansökan. Du har rätten att dra tillbaka ditt samtycke om så önskas. Vi raderar i det fallet din ansökan och alla dina uppgifter.

Det är endast Tesab och de företag närmast orten som du söker arbete i som får tillgång till dina uppgifter. Kontakta info@tesab.se om du har frågor gällande ansökan eller hur dina personuppgifter behandlas.

2. Hantering av personuppgifter vid ifyllda kontaktformulär

För att du ska kunna kontakta oss genom vårt kontaktformulär behöver vi personuppgifter om dig. Det är för att vi ska kunna kontakta dig och dina uppgifter kommer endast användas till det ändamålet.

Hur länge dina personuppgifter sparas varierar beroende på ditt ändamål med meddelandet. Men de sparas inte efter ärendet är avslutat.  Du har rätten att dra tillbaka ditt samtycke om så önskas. Kontakta oss så raderar vi i det fallet alla dina uppgifter om dig.  

Det är endast vi i Tesab som får tillgång till dina personuppgifter. Kontakta info@tesab.se om du har frågor gällande hur dina personuppgifter behandlas.