Välkommen till ditt nya jobb!

– Jag utbildade mig till kyltekniker i Malmö 2016 och det har jag verkligen inte ångrat. Det bästa val jag gjort. När jag var klar ville jag arbeta åt ett företag med hög kompetens och framåtanda. Därför valde jag ett företag inom TESAB-kedjan. Det kändes tryggt och seriöst.

Det bästa med att arbeta som kyltekniker är att det är ett fritt yrke där jag hela tiden lär mig nya saker. Jag måste tänka till och använda hjärnan. Det gillar jag. Väljer du rätt arbetsgivare är det här ett framtidsjobb, där du både kan ha roligt och göra karriär. Kontakta ett företag inom TESAB- kedjan du också, säger Tarik Bajagilovic, kyltekniker.

Alla TESAB-företagen erbjuder bra karriärs- och fortbildningsmöjligheter. TESAB-kedjan består av 22 framgångsrika företag över hela landet med ca 350 anställda.
Hör av dig!

Nu söker vi erfarna, nyutexaminerade eller blivande kyltekniker. Vi söker också positiva människor från närliggande branscher som vill vidareutbilda sig till tekniker eller kyltekniker. Är du elektriker, montör, byggare eller något annat - tveka inte! Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.