Välkommen till ditt nya jobb!

Vi söker dig som är erfaren, nyutexaminerad eller blivande kyltekniker.  Om du redan har ett antal år bakom dig som kyltekniker så kan det här vara nästa steg i din karriär. Hos oss får du alla möjligheter att utvecklas.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Vi söker också dig som redan är montör, elektriker, byggare, VVS, ventilationsmontörer m m som vill bredda sitt kompetensområde för att också kunna arbeta som kyltekniker eller tekniker. Vi hjälper dig med fortbildning.
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Alla TESAB-företagen erbjuder bra karriärs- och fortbildningsmöjligheter. TESAB-kedjan består av 22 framgångsrika företag över hela landet med ca 350 anställda. Vi ser dig som en nyckelperson i vår organisation från dag ett.
Hör av dig!

"TESAB-företagen har stort fokus på att personalen ska trivas och få möjligheter att utvecklas. Vi söker killar och tjejer, män och kvinnor som inte är rädda för att lära sig mer och bredda sin kompetens, även inom andra teknikområdena. TESAB erbjuder stora möjligheter att utvecklas bl a genom kunskapsutbyte mellan företagen. Själv började jag som tekniker men TESAB-företaget Edekyl & Värme gav mig möjligheten att växa och nu är jag filialchef i Linköping. Jag kan verkligen rekommendera företagen inom TESAB”, säger Fredrik Björklund på Edekyl & Värme i Linköping.

Jobba hos oss