Servicetekniker - kyla - Klimatkontroll

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.

Du ansvarar själv för att göra inköp av material och planera ditt arbete. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade.

Tillsammans med servicechef och övriga tekniker ingår du som kyltekniker i ett team som har det drift- och skötseltekniska ansvaret för värme, kyla och ventilation i våra kunders fastigheter.

Vi erbjuder

Ett fritt arbete med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter.

En trygg, säker och trevlig arbetsplats med en kultur där vi utbyter erfarenheter med och stöttar varandra i vårt dagliga arbete.

Vi har en liten och öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Kollektivavtal med Installationsföretagen/Byggnads ger trygghet genom bra villkor, försäkring, pension m.m.

Kvalifikationer

Servicekänsla, branschvana, erfarenhet och stolthet över att göra ett bra jobb ger dig möjlighet att utvecklas hos oss.

Vi fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga då kundkontakt är en väsentlig del av jobbet, du behöver tycka om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad.

För att möta våra kunders behov och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du som kyltekniker vara intresserad av att lära nytt varje dag och gilla att själv lösa praktiska vardagsproblem.

Jobbet som kyltekniker kräver gällande certifikat.

Du behöver ha B-körkort.

Arbetslivserfarenhet

Du bör minst ha en kyl- eller driftteknikerutbildning eller motsvarande med några års arbetslivserfarenhet, lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kompenserar utbildningskrav.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som kylservicetekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast!

Vi tillämpar löpande urval och rekrytering, alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

För frågor eller närmare upplysningar om tjänsten kontakta VD Peter Hornbeck, 040-671 12 53, eller serviceledare Benny Söfgren, 040-671 12 51.

Om Klimatkontroll

Klimatkontroll Syd AB arbetar med ventilation, kyla och värmepumpar mot företagskunder. Vi projekterar, installerar, injusterar samt tar hand om underhåll och service på våra kunders anläggningar inom alla möjliga branscher. Företaget grundades 1968 och vi är idag 10 anställda. Våra kunder finns i den svenska delen av Öresundsregionen. Klimatkontroll är medlemmar i TESAB-kedjan vilket innebär att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats med branschens bästa nätverk för möjligheter till både utveckling och utbildning,

Mer information

  • Ort: Vellinge
  • Titel: Servicetekniker - kyla
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-02-29
  • Kontaktperson: Peter Hornbeck

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här