Servicetekniker - ventilation - Klimatkontroll

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.

Du ansvarar själv för att göra inköp av material och planera ditt arbete. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade.

Vi erbjuder

Ett fritt arbete med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter.

En arbetsplats i en trevlig och bra miljö med en kultur där vi utbyter erfarenheter med och stöttar varandra i vårt dagliga arbete.

Vi har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Kvalifikationer

Servicekänsla, branschvana och erfarenhet inom ventilation samt stolthet över att göra ett bra jobb ger dig möjlighet att som ventilationsservicetekniker utvecklas hos oss.

Vi fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga då kundkontakt är en väsentlig del av jobbet som servicetekniker, du behöver tycka om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad.

För att möta våra kunders behov och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du vara intresserad av att lära nytt varje dag och gilla att själv lösa praktiska vardagsproblem.

Du behöver ha B-körkort.

Arbetslivserfarenhet

Du har en bred kunskap inom ventilationsområdet och en fördjupad kunskap inom styr, regler och övervakning uppskattas.

Elbehörighet samt kunskap inom luftinjustering och OVK är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som servicetekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast!

Vi tillämpar löpande urval och rekrytering, alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

För frågor eller närmare upplysningar om tjänsten kontakta VD Peter Hornbeck, 040-671 12 53, eller serviceledare Benny Söfgren, 040-671 12 51.

Om Klimatkontroll

Klimatkontroll Syd AB arbetar med ventilation, kyla och värmepumpar mot företagskunder. Vi projekterar, installerar, injusterar samt tar hand om underhåll och service på våra kunders anläggningar inom alla möjliga branscher. Företaget grundades 1968 och vi är idag 10 anställda. Våra kunder finns i den svenska delen av Öresundsregionen. Klimatkontroll är medlemmar i TESAB-kedjan vilket innebär att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats med branschens bästa nätverk för möjligheter till både utveckling och utbildning,

Mer information

  • Ort: Vellinge
  • Titel: Servicetekniker - ventilation
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-02-29
  • Kontaktperson: Peter Hornbeck

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här