Om Klimatkontroll

Letar du efter en smart lösning för luftkonditionering, industrikyla, butikskyla, värmepump eller ventilation?

På Klimatkontroll har vi allt under ett och samma tak. Nyförsäljning, problemlösning, service, reparationer av alla fabrikat och system, oavsett vem som installerat dem. Vi är verksamma på många många orter runt om i Skåne och har kontor i både Helsingborg och Vellinge.

Vi tar ett helhetsgrepp och kan erbjuda:

  • Rådgivning
  • Installation av våra egna montörer
  • Underhållsservice
  • Hjälp om det krånglar
  • Garantiservice och reparationer

Välkommen att kontakta våra kontor i Vellinge eller Helsingborg för behovsanalys och offert! Vi kommer gärna på besök, kostnadsfritt såklart.

Terminalgatan 3 235 39 Vellinge Tel: 040-671 12 50 kontakt@klimatkontroll.se
Gravörgatan 1 253 60 Helsingborg Tel: 042-600 52 50 kontakt@klimatkontroll.se

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

TESAB-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB