Rekordstort intresse för Kronobergs Kyltekniks frukostmöte!

Kronobergs Kyltekniks frukostmöte angående F-gasförordningen blev en succé.

Inbjudan gick ut till lokala företagare för att berätta på vilket sätt F-gasförordningens utfasningskrav av köldmedier med höga GWP kommer att påverka deras verksamheter samt upplysa om vilka alternativa lösningar som finns tillgå. Intresset blev rekordstort och torsdagen 23/11 samlades 44 personer klockan 08.00 för frukost på PM & Vänner i Växjö.

Bland föredragshållarna fanns Pierre Elmqvist från Skn Utbildning som berättade om F-gasförordningen, Conny Andersson och Morgan Magnusson från Advansor som berättade om framtiden köldmedia (CO2) samt Mats Lundgren från Kronobergs Kylteknik som förklarade hur man möter framliden krav - ekonomiskt, energieffektivt och miljövänligt.

 Det stora intresset i kombination med en fulltecknad gästlista gör att Kronobergs Kylteknik kommer att upprepa frukostsuccén i februari 2018 för alla som missade detta tillfälle.