Ännu ett nytillskott till Kronobergs-Kylteknik!

De senaste fyra åren har Kronobergs Kylteknik växt med en till två medarbetare per år. Det ger 7 nya medarbetare de senaste fyra åren och en total ökning med 60%. Tillväxten är organisk och i dag är Kronobergs Kylteknik den största partnern lokalt inom sin region.

Det senaste nytillskottet är Adam Ekbäck, en erfaren och duktig kyltekniker som har kunskap och intresse för ny teknik. Han kommer att tillföra ytterligare engagemang och kompetens till Kronobergs Kylteknik och såväl till TESAB-kedjan som helhet.

- Jag sökte mig till Kronobergs Kylteknik för att de är duktiga och för att jag själv behövde nya utmaningar. Det här är ett större företag med bättre förutsättningar. Jag vill bli ännu bättre på det jag gör och utvecklas ytterligare. Att Kronobergs Kylteknik ingår i TESAB-kedjan som satsar på fortbildning är en fördel. En annan fördel är att det här satsas på ny teknik bl a inom CO2. Det har jag arbetat med tidigare och är intresserad av, säger Adam Ekbäck, kyltekniker på Kronoberg-Kyl.

- När rätt personer söker sig till oss så säger vi inte nej. I takt med att vi anställt fler medarbetare har vi också kunnat utöka och bredda vår verksamhet på alla plan. I dag är vi sexton personer inom företaget och växer sakta men säkert, säger Mattias Eriksson, vd på Kronobergs Kylteknik.