Kronobergs Kyl i Växjö

Kronobergs Kylteknik AB startade sin verksamhet i Växjö 1976. Idag är vi 16 personer anställda i företaget och vi är verksamma i Kronobergs län med omnejd, med kontor beläget i Växjö. Kronobergs Kylteknik AB har en stor kompetens och en lång erfarenhet inom kylbranschen och arbetar med konstruktion, projektledning, installation och service av alla typer av kyl och värmepumpsanläggningar.

Närhet till våra kunder och personlig service är nyckelord i vårt företag. Vi kombinerar det stora företagets trygghet och breda kompetens med det lilla företagets flexibilitet och personliga atmosfär. Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de anläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga.

Vi är ackrediterade av SWEDAC och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 1720:2012 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Älgvägen 7 352 45 Växjö Tel: 0470-15590 Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB