Om Kyl-Bergman i Västervik

Kyl-Bergman AB är ett service- och kvalitetsmedvetet familjeföretag som arbetar med värmepumpar, komfortkyla, kyl- och frysrum, kyl- och frysdiskar, ismaskiner, vätske- och kylanläggningar, AC-anläggningar för bilar (gäller endast bilverkstäder), avfuktning & befuktning, industrikyla, butikskyla. mm. Vi har under vår långa erfarenhet inom branscher servat många företag med kylanläggningar, många industrier med industrikyla och många butiker med butikskyla bara för att nämna några exempel.

Vår verksamhet omfattar service, installation, försäljning, reservdelar, montage, ombyggnad och underhåll. Vi arbetar både ute hos våra kunder samt i vår fullt utrustade serviceverkstad i Västervik.

Kyl-Bergman har även ett komplett sortiment av aggregat för luftkonditionering/värmepumpar som vi levererar till bostäder, arbetsplatser, datorrum och butiker. 

Vi är Västerviks äldsta kylföretag och kan våra saker. Vänd dig med förtroende till oss på Kyl-Bergman i Västervik du också om du vill ha ett professionellt företag att utföra din industrikyla, butikskyla eller andra kyl- och värmearbeten!

Kristinebergsgatan 21 593 61 Västervik Tel: 0490-215 51 Mob: 070-592 15 51 jonas@kyl-bergman.nu Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB