Om Kyl-Bergman i Västervik

Kyl-Bergman AB är ett service- och kvalitetsmedvetet familjeföretag som arbetar med värmepumpar, komfortkyla, kyl- och frysrum, kyl- och frysdiskar, ismaskiner, vätske- och kylanläggningar, AC-anläggningar för bilar (gäller endast bilverkstäder), avfuktning & befuktning, industrikyla, butikskyla. mm. Vi har under vår långa erfarenhet inom branscher servat många företag med kylanläggningar, många industrier med industrikyla och många butiker med butikskyla bara för att nämna några exempel.

Vår verksamhet omfattar service, installation, försäljning, reservdelar, montage, ombyggnad och underhåll. Vi arbetar både ute hos våra kunder samt i vår fullt utrustade serviceverkstad i Västervik.

Kyl-Bergman har även ett komplett sortiment av aggregat för luftkonditionering/värmepumpar som vi levererar till bostäder, arbetsplatser, datorrum och butiker. Vi är Västerviks äldsta kylföretag och kan våra saker. Vänd dig med förtroende till oss på Kyl-Bergman i Västervik du också om du vill ha ett professionellt företag att utföra din industrikyla, butikskyla eller andra kyl- och värmearbeten!

Kristinebergsgatan 21 593 61 Västervik Tel: 0490-215 51 Mob: 070-592 15 51 jonas@kyl-bergman.nu Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.