Kylmontör - Kylmästarna

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med kyla och värme kring Stockholmsområdet? Nu har du chansen när vi på Kylmästarna söker en till kylmontör!

I dina arbetsuppgifter ingår montage av alla typer av kyl & frysanläggningar, värmepumpar och klimatanläggningar.

Vi utgår ifrån att du som söker har god kylteknisk kunskap (certifiering klass 1) och grundläggande kunskaper i el och VVS.

Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det även viktigt att du är utåtriktad, serviceminded, positiv, ansvarstagande samt kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer

Körkorts krav minst B.

Om Kylmästarna

Kylmästarna i Stockholm AB grundades 2011 med ambitionen att kunna erbjuda kunder personlig service med en hög standard på servicearbeten och installationer av kyl- och värmeanläggningar. Vår omfattande kompetens inom kylteknik gör att vi kan erbjuda, förutom funktionssäkra anläggningar: Projekteringar av kyl- och värmesystem, installation, serviceavtal, akut avhjälpande service, periodisk läcksökning enligt F-gasförordningen, akut avhjälpande service samt periodisk läcksökning enligt F-gasförordningen. En levererad kyl- eller värmeanläggning från oss skall vara miljömässigt riktig samt energieffektiv för sitt ändamål. Vår grundtanke är att bygga effektiva och driftsäkra anläggningar med minimal påverkan på miljön. Kylmästarna i Stockholm AB består idag av 11 stycken kyltekniker med behörigheten kategori 1. Som medlem i Svenska kyl- och värmepumpföreningen håller vi oss uppdaterade om det senaste som sker i vår ständigt utvecklande bransch. Kollektivavtal har vi genom branschföreningen Installatörs-företagen.

Mer information

  • Ort: Skogås
  • Titel: Kylmontör
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-03-31
  • Kontaktperson: Stefan Wretman

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här