Projektledare - Labkyl

Arbetsbeskrivning


Vill du utvecklas och bli en av de projektledare som skapar framtiden? Här är din chans!
Häng med oss när vi tillsammans går i täten för branschen med avancerade tekniska, miljövänliga och hållbara lösningar.
Vi arbetar ofta direkt mot slutkund och är kundens konsult och utförare, från konstruktion, inköp av material, installation, upphandling av underentreprenörer, till service och underhåll av anläggningen. Våra totalentreprenader omfattar inte bara kyla utan även styr, övervakning, vvs, el, bygg mm.

Vi är ett av Sveriges främsta kylföretag när det gäller hållbar CO2-teknik, erbjuder bra utvecklingsmöjligheter och finns i Årsta, Stockholm.

Arbetsbeskrivning 
Som projektledare arbetar du med att helt självständigt sköta projekten från att projektet är sålt till dess att projektet är överlämnat till serviceavdelningen för förvaltning. Du jobbar tätt med sälj-, konstruktion- och service-avdelningen för att få smidiga flöden.

Projektuppföljning sker löpande och slutuppföljning görs efter avslut tillsammans med personal som utfört på plats samt sälj.

Kvalifikationer

Du har teoretisk bakgrund från Installationsingenjörsutbildning på IUC, YH-högskola eller motsvarande, och/eller erfarenhet från att vara projektledare. Detta kan vara inom alla installationsbranscher.

Arbetslivserfarenhet


Meriterande kunskaper

Arbete inom kyla
Arbete inom styr och regler

Antalet yrkesverksamma år är inte avgörande utan större värde sätts vid den personliga inställningen och ambitionen vilken är våran största drivkraft och framgång!

Vill du ha mer information kan du ringa direkt till Nicklas Lundgren som är projektchef på 08-556 716 74.
Välkommen med din ansökan!

Om Labkyl

Välkommen till Labkyl - Sveriges ledande kylföretag när det gäller att arbeta med naturliga och miljövänliga kylmedier. Labkyl har genom målmedvetenhet och med utpräglad servicekänsla placerat oss "top of mind" bland uppdragsgivare inom offentlig och privat företagssektor. Vi arbetar med bland annat stora och små industrier där vi utför tjänster så som industrikyla, stora och små butiker där vårt arbete ofta är att hantera butikskyla och mycket mer i Stockholm med omnejd. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Ambitionen är att ständigt öka kunskaps- och servicenivån i företaget och ta spets i avseendet kvalitet och effektivitet. Med professionalism ut i fingerspetsarna skapar vi långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare.

Mer information

  • Ort: Stockholm
  • Titel: Projektledare
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2019-04-30
  • Kontaktperson: Nicklas Lundgren

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här